Ooit zei een client tegen mij: “Jij bent in dit vak net als een huisarts. De alledaagse, kleine problemen los je zelf op en als het te ingewikkeld wordt, weet je naar welke specialist ik moet”. Eigenlijk geeft dit exact weer hoe wij ons advieswerk zien.

Door goed te lezen kunnen wij hypotheekaanbiedingen voor u vergelijken. Maar door stap voor stap effecten te beoordelen van gebeurtenissen die op uw weg kunnen komen, kunnen wij advies geven over een vrijkomende kapitaalverzekering of een lijfrente. Vanzelfsprekend kunnen wij met u meedenken over een nieuw te starten onderneming, of over uw wens om eerder te stoppen met werken. Ook de vraag of en zo ja wanneer de eenmanszaak omgezet moet worden naar een vennootschap kunnen we samen met u beantwoorden.

Eigenlijk kunnen wij op bijna alle gebieden waar cijfers in voorkomen met u meedenken. Ik zeg hier bijna alle gebieden, want vraag ons geen advies over beleggingen. En mocht uw probleem te ingewikkeld worden, dan hebben we diverse specialisten in ons bestand waar we u vol vertrouwen naar toe kunnen sturen.

De oplettende lezer heeft gemerkt dat wij constant stellen ‘met u’. Dit hebben wij gedaan omdat wij ervan uitgaan dat uiteindelijk u zelf de beslissing(en) moet nemen. Wij kunnen advies geven, soms zelfs heel indringend, maar het uiteindelijke besluit ligt echter altijd bij u.